Упатство за употреба на hOmeLabs одвлажнувач

hOmeLabs Одвлажнувач hOmeLabs Одвлажнувач 22, 35 и 50 пинти* Модели со капацитет HME020030NHME020006NHME020031NHME020391N Ви благодариме што го купивте нашиот квалитетен апарат. Ве молиме, внимавајте внимателно да го прочитате целото упатство за употреба пред да го користите производот. Ако имате какви било прашања во врска со употребата на овој производ, ве молиме јавете се на 1-800-898-3002. ПРЕД ПРВАТА УПОТРЕБА: За да спречите каква било внатрешна…