Прирачник за упатство за мини пиштоли за масажа Homedics HHP-65 MYTI

Научете како да го користите мини пиштолот за масажа HHP-65 MYTI од Homedics со ова сеопфатно упатство за употреба. Откријте ги карактеристиките на производот, вклучувајќи различни глави за масажа за одредени мускулни области и упатства за полнење и употреба. Плус, уживајте во гаранција од 3 години.