Упатство за употреба безжични дигитални слушалки HUMANTECHNIK A-4108-0 2.4 GHz

HUMANTECHNIK A-4108-0 2.4 GHz Wireless Digital Headset User Manual Scope of delivery Underchin- or pocket receiver Transmitter Polymer Lithium Rechargeable Battery x 2 pieces AC/DC Adapter RCA Adapter Cable Audio Cable (both ends with 3,5 mm stereo plug) 6,3 mm to 3,5 mm Adapter Plug External Microphone TOSlink cable neck loop Warranty card (not depicted) …

Упатство за употреба на деловни слушалки HiFEER S032

Упатство за употреба на деловни слушалки Опис на производот: Стандардна деловна слушалка Стандардна: V5.0 Средства за полнење: USB DC5V батерија: литиум полимерна батерија со висока способност за полнење Работа: класа 2 Profiles Поддржано: Слушалки/Handsfree/A2DP/AVRCP Време на разговор: околу 16 часа Време на репродукција: околу 14 часа Време на мирување: околу 450 часа Водоотпорно ниво: Шематски карактеристики на производот IPX5 Вклучување: Долго притискајте на „MFB“…

Корисничко упатство за стерео слушалки за игри COUGAR IMMERSA Ti EX

COUGAR IMMERSA Ti EX стерео слушалки за игри REAL GEAR ЗА ВИСТИНСКИ ГЕМЕРИ www.cougargaming.com ДЕЛОВИ НА ПРОИЗВОДОТ И СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ А Ултра лесна структура за поддршка за суспендирана лента за глава B Ултра лесна суспендирана лента за глава слична на кожа (C100L) Микрофон за игри E Контролна единица со контрола на јачината на звукот и функционалност за вклучување/исклучување на микрофон F 4…

Инструкции за безжични слушалки со едно и двојно уво BLUE TIGER Elite Plus 2

BLUE TIGER Elite Plus 2 единечни и двојни ушни безжични слушалки УПАТСТВА ЗА БРЗО СПАРУВАЊЕ Од положбата за исклучување, притиснете и задржете го копчето за повеќе функции 4 секунди додека не слушнете „ELITE PLUS 2 Activated“, потоа слушнете „Ready to Pair“ и LED светлото трепка сино и црвено наизменично. Изберете ELITE PLUS 2…

Упатство за употреба на слушалки со Bluetooth Shenzhen Xiwxi Technology S22 TWS

Слушалки со Bluetooth S22 TWS CH AD S22 MFB 1. 2. 3. (/ 4. 5.S22 „QiiPhone“ S22 WatchApple WatchiPhone Siri IOS 3 21 5 LED 1 1 / 1. 2. TYPE-C 5V 1A /MF () / / 3s /MFB5 – 2 3 m 5.0mm*10 6 2 16 5 1mAh 1 mAh 55() IPX300…

Упатство за корисникот на слушалки од Microsoft 1998 година

Корисник на слушалки на Мајкрософт од 1998 година Мајкрософт Модел 1998 година, произведен во Кина, Мајкрософт Редмонд WA 98052-6399 САД Мајкрософт Ирска Даблин D18 P521 IRL 5V⎓400mA FCC ИЗВЕШТАЈ FCC ID: C3K1998 IC: 3048A-1998MB ) 3 3VDC ITE 1998 RC-MSK-5 Microsoft Modern 516420 1998V 1998mA Microsoft Corporation One Microsoft Way, Редмонд, WA 5, САД 400 98052 M11065-L.

truke Yoga Power YB-11s Упатство за употреба со Bluetooth слушалки со двојна батерија

truke Yoga Power Слушалки со Bluetooth YB-11s со двојна батерија Опис на производот Добредојдовте да ги користите trüke Yoga Power – стерео Bluetooth слушалки! Овој производ го прифаќа напредното индустриско решение со еден чип, со одличен квалитет на звук и едноставно ракување, што ќе донесе различни изненадувања во вашиот живот, работа и патување. Ве однесе во прекрасниот свет на музиката. …

Упатство за употреба на слушалки од серијата UC од поли VOYAGER 4300

ЗАПОЧНЕТЕ ОВДЕ VOYAGER 4300 UC SERIES BT700 Дизајнот на адаптерот за Bluetooth варира: USB-A или USB-C ПОВРЗЕТЕ СО КОМПЈУТЕР 1. 2. СПРЕЈТЕ СО МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН 1. …

Упатство за употреба на технологија за музички леќи Shenzhen Nine PT520 High-End Business Bluetooth слушалки

Високи деловни слушалки со Bluetooth Употреба на рачни мерки на претпазливост Не дозволувајте уредот да падне или да удри во тврд предмет, во спротивно може да предизвика гребнатини на површината, паѓање на батеријата или други хардверски оштетувања и да резултира со дефект на багажникот. За да го заштитите вашиот слух, прилагодете ја јачината на звукот соодветно и избегнувајте да ја користите долго време. Листа за пакување …

Упатство за употреба на слушалки JLAB 9PT0CH5RUU Go Work Wireless On Ear

9PT0CH5RUU Go Work Wireless на слушалки за уши *'$)#(0803,3#-,24(@PLQEG $ . : $. .: $: $.: , *'$)#(0803,3#-,24( @PLQEG $ .: $. .: $: $.: ,