Упатства за употреба со магнетни слушалки од серијата Tzumi Sport

Упатства за употреба на магнетни слушалки од серијата Tzumi Sport, PRODUCT OVERVIEW & ФУНКЦИИ ПОЛНЕЊЕ НА УШНИ ПУШКИ Полнењето на батеријата се препорачува пред употреба. Потребни се приближно 1.5 часа за целосно полнење на вашите ушни пупки (од исцрпената единица). ЦРВЕНО – Полнење сино светло – Целосно наполнето ПОЛНЕЊЕ ПРЕКУ КОМПЈУТЕР Со помош на обезбедениот Micro USB кабел, поврзете ги слушалките…

Tzumi USB-C жичени слушалки со микрофон

Упатство за употреба со жичени слушалки Tzumi USB-C ВОВЕД И КАРАКТЕРИСТИКИ За крајна удобност при слушањето и повикувањето, не гледајте подалеку од жичните слушалки tzumi USB-C. Овие мали, но моќни слушалки се изградени со удобен дизајн за во уво и USB-C конектор за беспрекорна работа со кој било уред компатибилен со Type-C. Тенкиот кабел и издржливата алуминиумска обвивка ја прават оваа единица елегантна…

Кориснички прирачници за безжични слушалки Beats Solo 3

Кориснички прирачници за безжични слушалки Beats Solo3 Поставување и користење на вашите безжични слушалки Solo3 Научете како да ги полните, спарувате, користите и ресетирате безжични слушалки Beats Solo 3. Вклучете ги и полнете ги слушалките За да ги вклучите или исклучите слушалките, притиснете и задржете го копчето за вклучување 1 секунда. За да ги наполните слушалките, приклучете…

Упатство за употреба безжични слушалки SACKit TOUCHit

Безжични слушалки SACKit TOUCHit ВИ БЛАГОДАРИМЕ! Ви благодариме што ги купивте слушалките TOUCHit Bluetooth и Active Noise Cancellation од SACKit. Ве молиме прочитајте го целото упатство за употреба пред да го користите производот и зачувајте го за идна референца. Го задржуваме правото да менуваме или ажурираме информации и да коригираме грешки, неточности или мисии во текст, слики,…

Упатство за употреба на Razer Nari Essential Headphones

Упатство за употреба за безжични слушалки Razer Nari Essential Razer Nari Essential е дизајниран за гејмери ​​кои бараат основни карактеристики, супериорна удобност и неверојатен звук во безжичните слушалки за игри. Автоматско прилагодување на лентата за глава одговара на слушалките на уникатниот облик на вашата глава, додека неговото алуминиумско тело го прави лесен за носење и обезбедува издржливост, со плишана кожа…

EMPERSTAR ES01 Инструкции за Bluetooth слушалки за активно поништување шум

Предview Ви благодариме што ги купивте нашите ANC Bluetooth слушалки. За да ви овозможи да го искусите производот како пливање, Ве молиме внимателно прочитајте ги сите упатства пред да го користите и чувајте го ова упатство за понатамошна употреба и упатување. Клучни карактеристики Компатибилен со уреди со овозможен Bluetooth Дизајн на преклопување. Лесен за носење Вграден HD микрофон. Вградена батерија на полнење. Активно поништување на шумот. Слушалки…

Упатство за употреба безжични ТВ слушалки SIMOLIO SM-825D Pro 2.4GHz

работа во тек SM-825D Pro 2.4 GHz безжични ТВ слушалки 2.4 GHz безжични ТВ слушалки SM-825D Pro R Е-пошта за продажба и поддршка: [заштитена по е-пошта] (за NA/AU) [заштитена по е-пошта] (за ОК) Упатство за корисникот Продажба и поддршка Е-пошта: [заштитена по е-пошта] (за NA/AU) [заштитена по е-пошта] (за ОК) SM-825D Pro Ви благодариме што ги избравте слушалките за безжичен ТВ SIMOLIO SM-825D Pro. Ве молиме прочитајте го ова упатство…

Упатство за употреба за стерео слушалки SONY MDR-ZX310AP

Упатства за работа со стерео слушалки MDR-ZX310AP Стерео слушалки Известување за клиентите: следните информации се применливи само за производи што се продаваат во земји што ги применуваат директивите на ЕУ и/или ОК што ги применуваат релевантните законски барања. Овој производ е произведен од или во име на Sony Corporation. Увозник од ЕУ и ОК: Сони Европа БВ бара прашања до увозникот од ЕУ или…

Упатство за употреба за слушалки за во уво 1MORE E1004BA со двоен драјвер Bluetooth ANC

E1004BA со двоен драјвер Bluetooth ANC слушалки за во уво Упатство за употреба Вклучување вклучување: Притиснете End ltd на напојувањето Toton 2 секунди. Блиц со светлосен превез Rue br 1 секунда Вклучено е напојувањето за расправии. Исклучување: Притиснете и задржете го копчето за вклучување 4 секунди. Стапката Iight will Rash за 1 секунда е исклучена. Бледирање преку Bluetooth…

Упатство за корисникот 1MORE EHD9001TA True Wireless ANC слушалки за во уво

1 УШТЕ Вистински безжични ANC слушалки за во уво Упатство за употреба 1 ПОВЕЌЕ Внатре во кутијата Слушалки Заменете „Слушалки за напојување со поставеност влегуваат во режим на подготвеност: Слушалките се вклучени: кога слушалките се ставаат во кутијата за полнење со батерија. Кога слушалките се извадени од куќиштето и не се користат или носат 3 минути. • Над…