kbice FDFM1JA01 Упатство за употреба на машина за мраз со грутка со самодоставување

Овој водич за брз почеток за FDFM1JA01 Ice Machine Nugget Self Dispensing Nugget Ice Machine ги обезбедува барањата за инсталација и упатства за употреба. Дознајте повеќе за барањата за дозвола, барањата за електрична енергија и вода и како да го наполните и исплакнете уредот. Подобрете го квалитетот на мразот со дестилирана или филтрирана вода.