PURE geaR 63900PG 15W Брзо магнетно безжично полнење подлога за полнење

Научете како да ја користите подлогата за брзо магнетно безжично полнење 63900PG 15W со ова упатство за употреба. Откријте ги спецификациите, мерките на претпазливост и изјавата за изложеност на радијација на FCC за да обезбедите безбедно и ефективно полнење. Компатибилен со MagSafe® куќишта, овој производ PURE geaR е практично решение за брзо безжично полнење.

Упатство за корисник PURe geaR B08XGNB359 Fast Magnetic Wireless Charging Pad

Научете како да ја користите PURE geaR B08XGNB359 Брзо магнетно безжично полнење подлога за полнење со ова упатство за употреба. Добијте спецификации, предупредувања и едногодишна ограничена гаранција. Обезбедете правилно полнење и избегнувајте оштетување со овие упатства.