Упатство за употреба HOMEDICS ER-BS200H за поддршка перница за грб со Cover Plus Heat

ЕРГОНОМСКА ПОДДРШКА ЗА ЗАД СО КАПАК И ТОПЛИНСКИ ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ ER-BS200H КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА Пред употреба, поставете ја ергономската потпора за грб на ладно и проветрено место некое време, со цел да се елиминираат остатоците од мирисот на материјалот. Ергономската поддршка за грб може да се полни преку USB и може да се користи со или…