Insignia NS-RMT8D21 Универзален упатство за далечински управувач со осум уреди

Insignia NS-RMT8D21 Универзален далечински управувач со осум уреди Вовед Ви благодариме што го купивте универзалниот далечински управувач со осум уреди Insignia. Овој далечински управувач може да се користи за контрола на телевизор, уред за стриминг, сет топ кутија, Blu-ray или DVD плеер, лента за звук или аудио приемник и помошен уред и може да се пофали со неколку дополнителни функции за да го направи…