Упатство за употреба на безжична правосмукалка BISSELL 2894 ICONpet Edge

BISSELL 2894 ICONpet Edge Бежичен правосмукалка ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРОЧИТАЈТЕ ГИ СИТЕ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ВАШИОТ АПАРАТ. Кога користите електричен апарат, треба да се почитуваат основните мерки на претпазливост, вклучително и следново: ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД ПОЖАР, ЕЛЕКТРИЧЕН УДАР ИЛИ ПОВРЕДА: Чувајте ги косата, лабавата облека, прстите и сите делови од телото подалеку од отворите и…

BISSELL 2953F икона Edge безжичен правосмукалка Упатство за употреба

ICON™ EDGE CORDLESS VACUUM 2953F SERIES Влезете онлајн за сеопфатен преглед на вашиот производ! Овој водич има сè што ви треба за да се подготвите за прва употреба, вклучително и поставување, користење и одржување на вашата машина, но на интернет ќе најдете дополнителни ресурси како совети и решавање проблеми, видеа, регистрација на производи, делови и друго. Одете на BISSELL.com. ВАЖНО …