Упатство за користење на pom P2G Velocity Digital Sport Earpods

Упатство за употреба на дигитални спортски слушалки на pom P2G Velocity Сите производи на POM Gear се развиени за да им дадат мир на корисниците. Во денешниот бурен свет, управувањето со нашиот животен стил во движење е сам предизвик. Мисијата на POM е да создаде производи кои обезбедуваат едноставни решенија со комбинирање на најнова технологија и материјали со врвен квалитет за да ја надминат…

Прирачник за корисник 4smarts Pebble TWS Earbuds

4smarts Pebble TWS Earbuds Ви благодариме ♡ што избравте квалитетен производ од 4smarts Безбедносни инструкции Општи мерки на претпазливост Не испуштајте го производот и не го изложувајте на големи удари. Уредот треба да го поправа само специјалист. Мерки на претпазливост за електрични производи Заштитете го уредот од нечистотија, влага, прегревање, екстремни температури и…

Прирачник за безжични слушалки за слушалки JBL

Прирачник за бесплатни безжични слушалки за JBL 1. Што има во кутијата 2. Прилагодете го вашиот а. Измешајте ги врвовите за уши и силиконските ракави за совршено вклопување и аудио изведба. б. Инсталација 3. Спарување безжичен уред a. Првпат спарување со уредот: Чекор 1 – Погрижете се да ги наполните деловите за уво целосно пред да започнете…