Упатство за употреба на EarPods со Lightning Connector слушалки

Apple EarPods со Lightning Connector Спецификации за слушалки ПОВРЗУВАЊЕ: жичен, КОНЕКТОР: Lightning конектор, ПОДДРЖАНИ УРЕДИ: iPod touch, iPad, iPhone, КОМПАТИБИЛНОСТ: iOS 10+ ПРОИЗВОДИТЕЛОТ: Apple Apple EarPods се здобија со популарност од нивното лансирање бидејќи се бесплатни со iPhone. И покрај нивните перформанси, секојдневно ќе видите десетици луѓе кои ги користат овие слушалки. Apple revampед на…