Упатство за употреба на LANQ PCDOCKPRO Docking Station

Pcdocking PRO Водич за поставување *Прво треба да го инсталирате драјверот за да користите скенер за отпечатоци и Wi-Fi функција. Инсталација на драјвер URL:www.lanq.com Спецификација на интерфејс *Користете го дополнителниот USB-кабел за податоци за поврзување и пренос на податоци *Помошна порта за напојување: Следниве околности што би доведоа до приклучокот за помошно напојување бараат надворешен полнач…

Прирачник за употреба на пренослива докинг станица Gearmo GM-U3C9i1-TS USB-C 9 во 1

Пренослива приклучна станица Gearmo GM-U3C9i1-TS USB-C 9 во 1 Почитуван клиент, ви благодариме што ја купивте нашата Преносна приклучна станица за патување серија 9 во 1! Со цел подобро да го разберете вашиот нов производ, ве молиме внимателно прочитајте го ова упатство пред употреба. Уживајте! Ми треба помош? Посетете: gearmo.com/support Карактеристики Приклучување и репродукција на уреди вклучувајќи паметен телефон, таблет, компјутер, лаптоп…

Упатство за употреба на SENKO MGT-N Docking Station

Прирачник за корисник MGT Docking Station Version II www.senkocanada.com [заштитена по е-пошта] ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Секој неовластен обид за поправка или модификација на производот или која било друга причина за оштетување надвор од опсегот на наменетата употреба, вклучително и оштетување од пожар, гром или друга опасност, ја поништува одговорноста на производителот. Не користете ако се чини дека уредот е…

Упатство за употреба на LANQ PCDOCK Docking Station

PCDOCK Docking Station Упатство за употреба *Прво треба да го инсталирате драјверот за да користите скенер за отпечатоци од прсти и функцијата Wi-Fi. Инсталација на драјвер URL:www.lanq.com Спецификација на интерфејс *Користете го комплементарниот USB кабел за податоци за поврзување и пренос на податоци *Помошна порта за напојување: Следниве околности ќе доведат до дополнителната порта за напојување да бара надворешен полнач (не…

Упатство за употреба на приклучна станица Sandberg 136-31 USB-C 10-во-1

Sandberg 136-31 USB-C 10-во-1 приклучна станица Гаранција 5 години Гаранција Има пет години гаранција за вашиот производ Sandberg. Ве молиме прочитајте ги условите за гаранција и регистрирајте го вашиот нов производ на Sandberg на www.sandberg.world/warranty Поддршка http://helpdesk.sandberg.world За информации за ракување со електронскиот отпад, видете www.sandberg.world/weee www.sandberg.world

Прирачник за инструкции за приклучна станица yeedi

yeedi Docking Station За Упатството за употреба на различни јазици, посетете ја https://www.yeedi.com/support Важни безбедносни инструкции Кога користите електричен апарат, секогаш треба да се следат основните мерки на претпазливост, вклучувајќи го следново: ПРОЧИТАЈТЕ СИТЕ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ АПАРАТ . ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УПАТСТВА Апаратот не треба да го користат лица (вклучувајќи деца) со намалени физички, сетилни или…

Водич за инсталирање LC-POWER LC-DOCK-U3-III USB 3.0 Dual Bay Docking Station

Упатство за инсталација LC-DOCK-U3-III – USB 3.0 Dual Bay Docking Station за 2x 2,5”/3,5” SATA HDD/SSD-дискови Вклучени во испораката USB 3.0 двојна приклучна станица USB 3.0 кабел Адаптер за напојување Водич за инсталација Главни карактеристики Поддршка 2,5” и 3,5” SATA HDD/SSD-дискови 2,5” до 6TB, 3,5” до 16TB Поддржува хардверско клонирање на излезен интерфејс USB 3.0 Лесен…

Упатство за употреба на YDMADE USB-C Докинг станица

УПРИРАЧНИК ЗА КОРИСНИЧКИ YDMADE USB-C Docking станица Почитувани корисници, ви благодариме што ги избравте нашите производи. Вовед на производи Овој производ е дополнителна дополнителна опрема за USB-интерфејсот на компјутерот. Изработен е од ABS материјал и има посебен дизајн на штипки. Може да се фиксира на заградата на IMAC или на работ на…

Упатство за корисникот Walter AST-WR129 Bamboo Wireless Charger Docking Station

Упатство за корисникот Walter AST-WR129 Bamboo Wireless Charger Docking Station.view Спецификација Влез: DC5V 2A (MAX) Излез: DC5V 1A Безжична моќност: 5W Што е вклучено 1 x Bamboo безжичен полнач за приклучување 1 x Упатство за употреба 1 x Кабел за полнење Користење на безжично полнење Приклучете го држачот, користејќи го вклучениот микро-USB кабел, во USB-портата на…

INUO Type-c Docking Station прирачник за мобилни хард диск

Тип-c приклучна станица за мобилен хард диск Упатство за употреба (IN05) Предговор Почитувани корисници, Ви благодариме што ги купивте производите од брендот INUO. Со цел да ви помогнеме дополнително да го разберете производот, ве молиме внимателно прочитајте го ова упатство пред да го користите. Ви посакувам пријатно искуство! Вовед на производ Кутијата за мобилни хард диск за приклучна станица Type-c е компјутер…