Упатство за блокирање на повици AT T Smart

Инструкции за блокирање на паметни повици Прочитајте пред употреба! Воведување паметни блокатори на повици*§ DL72210/DL72310/DL72340/DL72350/DL72510/DL72570/DL72580 DECT 6.0 безжичен телефон/систем за одговарање со ID на повикувач/чекање повик Не сте запознаени со Smart blocker blocker? Сакате да знаете повеќе? Паметниот блокатор на повици е ефективна алатка за проверка на повици, која му овозможува на вашиот телефонски систем да ги прикажува СИТЕ домашни повици. † Ако не сте…

Прирачник за корисник ATT DTEC 6.0 Телефон DL72 ***

DTEC 6.0 Телефон DL72*** Водич за брз почеток DL72210/DL72310/DL72340/ DL72350/DL72510/DL72570/ DL72580 DECT 6.0 безжичен телефон/системот за телефонска секретарка, купете го овој безжичен производ со BLUETOOTH®AT технологија. Пред да го користите овој производ AT&T, прочитајте го делот Важни информации за безбедност на страниците 1-3 од ова упатство. И моделот и сериските броеви на вашиот AT&T…