Прирачник за употреба на Mainstays Parsons Desk

Mainstays Parsons Desk Упатство за употреба Mainstays Parsons Desk # MS87-020-096-01 Финиш од црн даб # MS87-020-096-02 Финиш од кањон орев # MS87-020-096-07 Финиш за еспресо # 87-020-096 Oak Finish # MS08-98-020-096 ПОТРЕБНО СОБРАНИЕ ЗА ВОЗРАСНИ ОБРАБОТКИ Бела Ако имате какви било прашања во врска со склопувањето или ако недостасуваат делови, НЕ враќајте го овој предмет во продавницата каде што…

v7world DTM3SD HT Adjust Sit Stand студентско биро Упатство за употреба

v7world DTM3SD HT Прилагодете го седечкиот штанд за склопување на студентско биро и упатство за инсталација Прочитајте го целото упатство за употреба пред да започнете со инсталација и монтажа. Ако имате какви било прашања во врска со некое од упатствата или предупредувањата, ве молиме контактирајте го вашиот локален дистрибутер за помош. ВНИМАНИЕ: Употребата со производи потешки од означените тежини може да резултира со…

Водич за инсталација на DocResources Desk

Хардвер на DocResources Desk ПРЕД ДА ЗАПОЧНЕТЕ Идентификувајте ги СИТЕ делови и хардвер за да се уверите дека сè е вклучено. Делови за биро на маса (1) Голема горна калапница (1) Странична калапи (1) лева страна (3) задна плоча (1) среден фронтон (1) долна полица (1) десна страна (1) долна Калапи на полица (1) Прилагодлива полица (1) Потребни алатки…

kogan OVCAMCDSMWA Конзола за камера / Упатство за употреба на работна маса

kogan OVCAMCDSMWA Упатство за употреба за конзола / работна маса за камера БЕЗБЕДНОСТ И ПРЕДУПРЕДУВАЊА Погрижете се да ги прочитате сите упатства и предупредувања во ова упатство за корисникот пред да го склопите. Чувајте го ова упатство за употреба за идна референца. Погрижете се да не недостасуваат делови. Поставете ги сите компоненти на мека површина. Внимателно идентификувајте ја секоја компонента, особено оние што се слични. …

MONOPRICE WORKSTREAM Биро за седење со еден мотор со врвен контролер Упатство за употреба

MONOPRICE WORKSTREAM Биро за седење со еден мотор со врвен контролер Упатство за употреба 1. Производ надview „▲“ : подигнете ја работната маса „▼“ : спуштете ја работната маса „1“ : Позиција 1, првата поставеност од корисникот и зачуваната висина „2“ : Позиција 2, втората група од корисникот и зачуваната висина „3“ : Позиција 3 , третата поставеност на корисникот и зачувана висина „4“…

Прирачник за употреба на NEWSTAR Neomounts за биро за монитор FPMA-D1250

ПРИРАЧНИК ЗА УПАТСТВО FPMA-D1250BLACK Држач за биро на мониторот FPMA-D1250ЦРНИ ДЕЛОВИ ЧЕКОР 1 Прицврстете ги лепливите перничиња на дното на основата ЧЕКОР 2 Поставете го капакот ЧЕКОР 3 Прицврстете го столбот на основата ЧЕКОР 4 Прикачете ја попречната шипка на столбот. ЧЕКОР 5 Инсталирајте ги држачите за адаптер ОПЦИЈА Користете…

Водич за инсталација на работна маса Џејсон Л Квадро

ИНСТРУКЦИИ ЗА СТАПУВАЊЕ Quadro A Desk Големина: 1000mm www.jasonl.com.au Ви треба помош! Јавете ни се на 1300 527 665 Потребни алатки: Напојувачки шрафцигер; Комплет клучеви од Ален (обезбеден) Потребни се 2 лица за монтирање КОМПОНЕНТИ ЗАВРТВИ A. На маса x1 B. Нога Quadro A x2 C. Греда x1 D. Пластична заграда x4 A. M8x20MM CSK x1 B. M8x20MM Глава за приклучок x1…

Упатство за употреба на iiglo Ergo Arm Desk

Упатство за употреба Ви благодариме што купивте производ од Siglo. Ве молиме прочитајте го упатството пред да го инсталирате производот. Наменета употреба Бирото е исклучиво дизајнирано да се користи како канцелариски мебел. Различна употреба или употреба што се протега надвор од наведената наменета употреба се смета за ненамерна употреба. Во случај на неправилна употреба, може да предизвика…