Инструкции за одвлажнувач DOMO DO343DH

DOMO DO343DH Dehumidifier WARRANTY Dear client , All of our products are always submitted to a strict quality control before they are sold to you. Should you nevertheless experience problems with your device, we sincerely regret this. In that case, we kindly request you to contact our customer service. Our staff will gladly assist you. …

Сопственик на EQK DDR2599E 25 PINTS одвлажнувач

OWNERS MANUAL Dehumidifier MODEL: 25PINTS Thank you very much for purchasing our air conditioner. Please read this owner`s manual carefully before using your air conditioner. Product Overview   ЗАБЕЛЕШКА: Бројките во овој прирачник се базирани на надворешното view of a standard model. They may differ from that dehumidifier you have selected. DEHUMIDIFIER SAFETY …

SPT SI-X100ML Упатство за обновлив мини одвлажнувач

SPT SI-X100ML упатство за обновлив мини одвлажнувач ВНИМАНИЕ Пред да го користите овој производ, внимателно прочитајте го ова упатство за употреба и чувајте го за идна референца. Предупредување Откако основата е приклучена на штекерот, индикаторот за напојување ќе трепка бело светло ако не е вметнат цилиндар SiO2 (режим на подготвеност). Откако цилиндерот SiO2 е правилно вметнат,…

Упатство за употреба на одвлажнувач DAM DH422X

DAM DH422X Одвлажнувач ако е вклучен КАРАКТЕРИСТИКИ НА МОЖНО ПЕРЕЊЕ МАКС ТЕМПЕРАТУРА КАКО ДА СЕ КОРИСТИ ако е вклучен ЧИСТЕЊА ПРЕДУПРЕДУВАЊА

Упатство за употреба на Aprilaire E130C одвлажнувач

Aprilaire E130C одвлажнувач БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ 120 волти може да предизвика сериозни повреди од електричен удар. Исклучете го електричното напојување пред да започнете со инсталација или сервисирање. Оставете го исклучено напојувањето додека не заврши инсталацијата/сервисирањето. Паѓањето може да предизвика лична повреда или оштетување на опремата. Ракувајте внимателно и следете ги упатствата за инсталација. Острите рабови може да предизвикаат сериозни повреди од исекотини. Користете грижа…

anden Водич за инсталација на одвлажнувач A130

Anden A130 одвлажнувач надview БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ 120 волти може да предизвикаат сериозни повреди од електричен удар. Исклучете го електричното напојување пред да започнете со инсталација или сервисирање. Оставете го исклучено напојувањето додека не заврши инсталацијата/сервисирањето. Острите рабови може да предизвикаат сериозни повреди од исекотини. Внимавајте при сечењето на отворите на пленумот и ракувањето со работата на каналите. Паѓањето може да предизвика лична повреда или…

Baseaire AirWerx Упатство за инсталирање одвлажнувач

Baseaire AirWerx Упатство за инсталирање на одвлажнувач Чекор процес: Меко забодете ги овие 2 отвори со рамно сечило од шрафцигер или раменот се разредува, а потоа отворете го. Притиснете го ноктот, прицврстувајќи ја кутијата со прекинувач. Ставање на жицата низ дупката. Прицврстете го на кутијата со прекинувач со 2 завртки. Навојте ја жицата низ дупката. Вметнување на кабелот Cats…

anslut 014956 Упатство за одвлажнување на воздухот

anslut 014956 Упатство за одвлажнување на воздухот. на производот и да ги разберете ризиците кои се вклучени. …

Упатство за употреба на G21 Impact – 40 Dehumidifier

Рачен ОДОВЛАГУВАЧ G21 Model Impact – 40 Ви благодариме што го купивте нашиот производ! Внимателно прочитајте го ова упатство пред да го користите апаратот. Безбедносни упатства Инсталирајте го овој апарат на цврсто место за да ги намалите вибрациите и бучавата. Не ставајте во вода или други течности. За да спречите несреќи, ве молиме не го користете овој одвлажнувач…

Сопственик на DRI-EAZ F413 Revolution LGR одвлажнувач

Прирачник за сопственици Револуција LGR одвлажнувач F413 LEGEND BRANDS, INC. 15180 Josh Wilson Road, Burlington, WA 98233 Телефон: 800-932-3030 Факс: 360-757-7950 Revo.LegendBrandsRestoration.com Одвлажнувачот Dri-Eaz ® Revolution LGR ја намалува влажноста во затворените средини со отстранување на водена пареа од воздухот. Револуцијата е идеална за реставрација на оштетувања од вода, структурно сушење, изградба и многу други апликации кои бараат…