ANDERIC DC1 реверзибилен со 6 брзини за Hampton Bay Монте Карло таванот Упатство за употреба

Научете како да ракувате со реверзибилниот далечински управувач DC1 за Hampтон Беј Монте Карло DC1 таван. Ова упатство за корисникот дава чекор-по-чекор инструкции за затемнување, избор на режим и друго. Совршен за лесно контролирање на вашиот тавански вентилатор.