Упатство за употреба на COSMO COS-07CTMSSB компактна микробранова печка од 17 инчи

Научете како да ракувате, одржувате и решавате проблеми со вашата COSMO COS-07CTMSSB 17-инчна компактна микробранова печка за компјутери со ова упатство за употреба. Документот ја покрива и едногодишната ограничена гаранција, вклучително и фабрички специфицирани замени и работна сила за поправка. Контактирајте со центарот за услуги за корисници на COSMO за понатамошна помош.