Homedics NMS-390HJ Упатство за масажер за врат без безжичен Shiatsu

Откријте ги сите важни безбедносни инструкции, информации за гаранцијата и упатства за користење на масер за врат со безжичен Shiatsu NMS-390HJ од Homedics. Чувајте го вратот без болка со овој удобен и безбеден апарат.