Инструкции за станбен електричен бојлер АО Смит AOSRE50603

АО Смит АОСРЕ50603 Станбен електричен бојлер Упатство PROLINE® SPECIALTY ЕЛЕКТРИЧНА ТРГОВСКА ТРГОВСКА ТРЕБАЛНА ТАБЕЛА Поседува удобна рамна порцеланска површина на 36 ”височина, обезбедувајќи дополнителен„ простор за контра “каде и да е инсталиран. Сите водоводни и електрични приклучоци се вршат преку задниот дел на бојлерот. Овој грејач е опремен со вкрстена полимерна цевка за натопување PEX. …

АО Смит AOSRE50608 Комерцијално-резиденцијални станбени електрични бојлери Водич за корисникот

AO Smith AOSRE50608 Комерцијални станбени електрични грејачи на вода Упатство за корисник PROLINE® СТАНДАРДНО ПОДОБРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ГРЕЕЕ Двојни елементи од 4500 вати за брзо обновување и сигурна работа* Долниот елемент Incoloy од нерѓосувачки челик трае подолго од стандардниот бакарен елемент DYNACLEAN ™ DIFFUSER DIP TUBE Помага во намалувањето на вар и таложење на талог и максимизирање на излезот на топла вода. Направено од долготрајни…