Упатство за употреба на масажер за врат и грб COMFIER CF-2307A-DE

Добијте искуство со масажа налик на спа дома со COMFIER CF-2307A-DE масажер за врат и грб. Овој пренослив стол за масажа ги комбинира функциите шиатсу, месење, тркалање, вибрации и топлина за ублажување на замор, стрес и мускулен напор. Со своите смирувачки масажи за вратот, рамената, грбот, половината и бутовите, оваа подлога за столче за масажа успешно го ублажува уморот, стресот и непријатноста. Проверете го упатството за употреба за повеќе информации за овој модел.