Упатство за употреба на COMFIER CO-F0321B Mini Handheld Fan

Научете како да ракувате со мини рачниот вентилатор COMFIER CO-F0321B со ова сеопфатно упатство за употреба. Откријте ги 3-те прилагодливи поставки за брзина на вентилаторот, работното време, деталите за полнење и мерките на претпазливост при употреба. Совршен за да останете кул додека сте во движење, овој вентилатор е лесен и доаѓа со мини банка за напојување.