Прирачник за инструкции anko 43-218-028 Alarm Clock with Wireless Charging

Научете како да го користите будилникот Anko 43-218-028 со безжично полнење преку неговото упатство за употреба. Поставете го времето и алармите, префрлете се помеѓу режимите 12 и 24 часа и наполнете го телефонот безжично со центарот за безжичен полнач. Совршен за утринска рутина без мака.

i-box WJ-288APP Радио аларм за самрак со безжично полнење Упатство за употреба

Откријте го WJ-288APP радио аларм за самрак со безжично полнење, комплетиран со апликацијата i-box Connect за лесна контрола и поставување. Овој стилски часовник покрај креветот има 10 звучни записи, FM радио, двојни аларми и панел за безжично полнење со овозможен Qi. Следете ги упатствата за нега за да ја одржите оваа единица во врвна форма.