anko 43277223 Упатство за користење безжична подлога за полнење

Откријте ја подлогата за безжично полнење 43277223 од Анко. Ова упатство за корисникот дава детални упатства и спецификации за оптимални перформанси на полнење. Обезбедете безбедно користење и максимизирајте ја ефикасноста на безжичното полнење со оваа компактна и лесна подлога. Вклучена гаранција.

anko 43277209 Упатство за употреба на безжична подлога за полнење Bamboo

Откријте го упатството за корисникот 43277209 Bamboo Wireless Charging Pad. Добијте детални информации за производот, упатства за употреба, LED индикации за боја и покривање на гаранцијата. Обезбедете ефикасно полнење и избегнувајте вообичаени проблеми со оваа висококвалитетна подлога за полнење. Истражете ги карактеристиките и димензиите на оваа еколошка подлога за полнење од бамбус за беспрекорно искуство со безжично полнење.

Упатство за употреба на подлогата за безжична полнење Jabra BCE-5190004

Откријте како да ја користите подлогата за безжично полнење BCE-5190004 со ова сеопфатно упатство за употреба. Научете како да ја поставите и ракувате со подлогата за полнење за практично напојување без кабли. Истражете ги деталните упатства за BCE-5190004 и оптимизирајте го вашето безжично полнење без напор.

Инструкции за брзо безжично полнење manhattan 406024-15W

Научете како да го користите 406024 Fast Wireless Charging Pad-15W со ова упатство за употреба. Добијте информации за производот, упатства за употреба и упатства за отстранување. Регистрирајте се за гаранција на дадениот QR код.

Упатство за употреба GEM GROUP 101790 Auden Aluminium Wireless Charging Pad

Научете како да ја користите Auden алуминиумската безжична подлога за полнење со ова сеопфатно упатство за употреба. Овој безжичен полнач со сертификат Qi има IC број 21530-101790 и FCC ID од 2AGR4-101790. Неговиот LED индикатор и ефикасност од 75% го прават лесен за користење, додека неговата големина од 100*10.5 mm го прави лесен за носење.

Прирачник за инструкции за PCNA SM-2830 Square Wireless Charging Pad

Научете како да ја користите квадратната безжична подлога за полнење SM-2830 со овие едноставни упатства. Овој уред компатибилен со FCC и IC ги полни мобилните телефони безжично. Останете безбедни со вклучените мерки на претпазливост и обезбедете правилна употреба со дадените информации за производот.

Упатство за употреба на подлогата за брзо безжично полнење SPARX S11908

Упатството за употреба на подлогата за брзо безжично полнење S11908 од SPARX сега е достапно. Откријте ги сите карактеристики и спецификации на овој модел на подлога за безжично полнење и научете како правилно да го користите со овој информативен водич. Преземете го PDF сега!

Упатство за употреба безжична подлога за полнење QUICKLINK POWERBASE

Научете како да ја користите подлогата за безжично полнење POWERBASE со овој водич за брз почеток. Подлогата за полнење доаѓа со 2 кабли за полнење од тип C и има излезна моќност од 10 W. Лесно поврзете го вашиот уред и започнете со полнење со LED индикаторот за светло. Сертифицирани од FCC, RoHS и Qi.

Упатство за употреба безжична подлога за полнење QUIKCELL PWERFLIP-BLK 2-во-1

Водичот за брз почеток на безжичната подлога за полнење PWERFLIP-BLK 2-во-1 обезбедува упатства и спецификации за подлогата за полнење со сертификат FCC и Qi. Со вграден држач, приклучок за полнење Type-C и LED светло, POWER FLIPTM може безжично да полни уреди до 15W. Водичот вклучува информации за компатибилност, растојание за полнење, тип на кабел и тежина.

ШЕНЖЕН ЛИНГХАНГ ТЕХНОЛОГИЈА H1 3 Во 1 Табела Lamp со инструкции за звучник Bluetooth и подлога за безжично полнење

Научете како да ја користите табелата H1 3 во 1 Lamp со Bluetooth звучник и безжична подлога за полнење со ова сеопфатно упатство за употреба од SHENZHEN LINGHANG TECHNOLOGY. Овој мултифункционален лamp има Bluetooth верзија на V 5.3, 7 бели светла, 7 топли светла и подлога за безжично полнење компатибилна со телефони како IPHONE8. Следете ги лесните упатства за користење на lamp како контролна сијаличка со прекинувач на допир, Bluetooth звучник или подлога за безжично полнење.