Упатство за употреба на технологија за иновации на Shenzhen Xuanfeng FD01 Fast Wireless Car Car Charger

FD01 Брз безжичен полнач за автомобили 20

Прирачник за корисникот на Shenzhen Fuhaoxuan Technology WLX-X9 Type-C 18W 8 порти USB брз безжичен полнач

WLX-X9 Type-C 18W 8 порти USB Брз безжичен полнач безжично полнење:15W безжично полнење:15W

Инструкции за безжичен полнач за електронска технологија X2 на Шенжен Ксингјуаншенг

X2 Wireless Charger X2 Precautions for use The original Apple adapter DC5V/1A can be used, and the powerbank output specification is DC5V/1A/2A. When using this product, check to make sure that the power adapter output voltagСе користи „DC5V“. Ако тtage is out of range, it will be permanently damaged; if the voltagе и…

Dongguan Boxinda Electronic Technology B-13 3 во 1 Преклопен безжичен полнач за корисникот

B-13 Преклопен безжичен полнач 3 во 1 Упатство за корисникот на преклопен безжичен полнач Информации за FCC Овој уред е во согласност со Дел 3 од правилата на FCC. Работењето подлежи на следните два услови: 1) овој уред не може да предизвика штетни пречки и 15) овој уред мора да прифати какви било пречки што ги прима, вклучително и пречки што ...

Упатство за употреба безжичен полнач за паметен часовник Shenzhen Xingyuansheng за електронска технологија S9

S9 Smartwatch Безжичен полнач Упатство за корисникот S9 Мерки на претпазливост при употреба Совет: 1. Се препорачува за употреба во околина под 30 2. Ве молиме бидете сигурни дека користете ја моќноста на адаптерот не под 5V/2A 3. Интерфејсот Type-C не поддржува брзо полнење Параметри на производот Интерфејс: USB безжичен излез: DC5V/500mA (макс) опрема s3 geacsport галаксија часовник Часовникот е , баран од…

Упатство за употреба безжичен полнач ONEPLUS C302A Warp Charge 50

C302A Warp Charge 50 Wireless Charger 9;@[заштитена по е-пошта]@ ” ” $POEFOUJBMJUZ *OUFSOBM PUIFS &YUFSOBM &75 %75 H D MPHP$ -FUþTHFU TUBSUFE 6TFS(VJEF (VJEFEVUJMJTBUJPO 0OF1MVT 8BSQ$IBSHF 8JSFMFTT$IBSHFS $” 8 .BY 7″7″7″7″ .BY 0WFSWJFXBOE1BDLJOH-JTU 4QFDJDBUJPOT .PEFM$” $PMPS8IJUF 0VUQVU8 .BY *OQVU7″7″7″7″ .BY “QFSVFUMJTUFEþFNCBMMBHF 4QkDJDBUJPOT .PEjMF$” $PVMFVS#MBOD 4PSUJF8 .BY &OUSkF7″7″7 “7 ” .BY : C302A : : 50W () : …

Упатство за употреба на полнач за соларни панели arlo VMA3600

Полнач за соларни панели Можете да го користите вашиот полнач за соларни панели со Arlo Essential Camera, Essential Spotlight камера и Essential XL Spotlight камера. Што има во кутијата Поставете го полначот за соларни панели Инсталирајте го држачот во близина на вашиот фотоапарат. Прикачете го вашиот соларен панел на држачот. Отстранете ја подлогата од едната страна на двостраниот…

Упатство за употреба во сино изградено N3185310 Power Delivery 3.0 Car 18W Charger

FLYING START Wieeeeee. Power Delivery 3.0 Car Charger 18W Power Delivery 3.0 autoloader 18W Chargeur de voiture Power Delivery 3.018W Power Delivery 3.0 Autoladeger~t 18W OUTPUT POWER UITGANGSVERMOGEN PUISSANCE DE SORTIE AUSGABELEISTUNG CHARGING THE DEVICE OPLADEN APPARAAT CHARGER APPAREIL GER~T LADEN FAST CHARGING SNELLADEN CHARGE RAPIDE SCHNELLLADEN Need help? Kom je er niet uit? Besoin …