Упатство за употреба на безжичен рачен масажер со топлина COMFIER CF-4803B

Откријте го безжичниот рачен масажер со топлина CF-4803B од Comfier. Прочитајте го упатството за употреба за да дознаете за неговите функции, безбедносни упатства и детали за гаранцијата. Подобрете ја релаксацијата со неговиот прилагодлив ритам и масажа слична на акупресура. Совршен за смирување на мускулите на рацете и прстите.

Упатство за употреба на рачен масажер со топлина COMFIER CF-4803B

Научете како да го користите рачниот масажер COMFIER CF-4803B со топлина со ова упатство за употреба. Откријте ги карактеристиките и техничките спецификации, вклучувајќи 3 нивоа на интензитет и батерија што се полни. Одржувајте го масерот за раце да работи оптимално со нормална нега и соодветен третман.