Упатство за употреба на средство за чистење теписи Bissell ProHeat 2X 8960

Упатство за употреба на средството за чистење теписи Bissell ProHeat 2X 8960 Ви благодариме што купивте BISSELL ProHeat 2X Драго ни е што купивте длабинско чистење со формула со загревање BISSELL ProHeat 2X. Сè што знаеме за грижата за подот е вклучено во дизајнот и изградбата на овој комплетен, високотехнолошки систем за чистење на домот. Вашиот ProHeat 2X е добро направен, а ние…

Упатство за употреба на BISSELL ProHeat 2X Revolution за чистење теписи

Чистач на теписи BISSELL ProHeat 2X Revolution ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРОЧИТАЈТЕ ГИ СИТЕ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ВАШИОТ ДЛАБОКО ЧИСТЕЛ. Кога користите електричен апарат, треба да се почитуваат основните мерки на претпазливост, вклучително и следново ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ За да се намали ризикот од пожар, електричен удар или повреда Исклучете го штекерот од штекерот кога не го користите и пред чистење, одржување или сервисирање…

STAINMASTER LB034-12-L001 Bold Selection II Упатство за употреба на внатрешен тепих со текстура на Дакота Ленд

CARPET LIMITED WARRANTIES GUIDE LIMITED WARRANTIES AT A GLANCE To see which limited warranties apply to the carpet you purchased, please refer to the table below. These limited warranties apply for STAINMASTER® carpet purchased for indoor installation by the owner for an owner-occupied residence, on or after March 7, 2022. “Warranty Period” shall be i) …

Упатство за употреба на тепих во беж текстура

trafficMaster H2038-803-1200 Sand Indoor 12 ft. Texture Beige Carpet SEAMING INSTRUCTIONS STYLE NAME: Cay STYLE NO. H2038 DATE: 9/23/2016 REVISED DATE: SIDE SEAMS Photo A shows two light color yarns, Photo B shows the results of seaming two light colors together, a light line. Photo C shows two dark color yarns, Photo D shows the …

Водич за инсталирање на тепих од зелена вештачка трева за сообраќај Master TMCSBRN4212CTL

trafficMaster TMCSBRN4212CTL Водич за инсталирање тепих од зелена вештачка трева Водич за инсталирање на вештачка трева Подготовка на базата на локацијата Отстранете 2-3 инчи од постоечката бусен и/или нечистотија. Капаче и/или извадете ги сите прскалки. Не заборавајте да поставите груба оценка за одводнување. Компактна природна почва. Поставете 2-3 инчи основен материјал. (Материјалот може да варира регионално; сепак, тоа е како ...

Упатство за употреба на Homedepot КУПУВАЊЕ ТЕПИЛИ

КУПУВАЊЕ НА ТЕПИП Homedepot 5 ЛЕСНИ ЧЕКОРИ ЗА КУПУВАЊЕ ТЕЛИП ВО ДОМАШНО ДЕПО Купувањето тепих сега е полесно од кога било со водичот во 5 чекори на Home Depot. ЧЕКОР 1: ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ТЕПИХ Home Depot има широк спектар на избори за теписи за да одговара на секоја соба, начин на живот, буџет и временска рамка. Го нудиме најдобриот асортиман со…

Упатство за употреба на тепих од волна Nature s CARPET 80498

80498 Упатство за употреба на тепих од волна Водич за нега и одржување на тепих од волна Зошто да изберете волна? Волната е природно влакно - меко и топло Не може да се негира дека претпочитањето на потрошувачите за стилски, квалитетни природни производи може да се види во сите области на дизајнот на ентериер. Волната ја поставува лентата за сите други теписи и има адванtages…

BISSELL 48F3E Биг зелен тепих и чистење тапацир Упатство за употреба

BIG GREEN® Чистач на тепих и тапацир МОДЕЛ 48F3E УПАТСТВО ЗА КОРИСНИК 48F3E Биг зелен зелен чистач за тепих и тапацир ОБЈАСНУВАЊЕ СИМБОЛ Внимание. Прочитајте го упатството за операторот. Ризик од пожар. Ризик од електричен удар. Само за внатрешна употреба. Користете само формули за чистење BISSELL® наменети за употреба со оваа машина. Исклучете го напојувањето пред сервисирање. Ризик од автоматско стартување. …

Прирачник за инструкции за теписи за дезинфекција на вируси DE HYGIENIQUE

Инструкции за употреба на тепих за дезинфекција со вируси Чекор 1 Прво, ставете анти-лизгачки луд на подот. Чекор 2 Ставете подлога што апсорбира вода на подлогата против лизгање на десната страна. Чекор 3 Ставете ја влошката за чистење сунѓер покрај и заклучете ја заедно. Чекор 4 Наполнете 0.5 до 1 литар раствор за дезинфекција со вируси во средството за чистење сунѓер…