Прирачник за инструкции за автомобили Dysaim D1J830ShO4L Gesture Sensing RC Stunt Car

Откријте како да го користите D1J830ShO4L Gesture Sensing RC Stunt Car со ова сеопфатно упатство за употреба. Научете како да ракувате со автомобилот и далечинскиот управувач, да го полните батерискиот пакет и многу повеќе. Започнете со оваа возбудлива играчка автомобил денес.

Упатства за автомобил далечински управувач RASTAR 98400

Ова упатство за корисникот дава важни безбедносни упатства, совети за користење на батериите и упатства за работа за моделите на автомобили со радио далечински управувач RASTAR: 98400, 99800 и 99900. Откријте како безбедно да ги користите автомобилот и контролорот, да ги одржувате батериите и да избегнете оштетување на играчката .

BuMBLEBEE Converting RC Car Instruction Прирачник

Сакате да го претворите вашиот RC автомобил во BUMBLEBEE? Проверете го нашето упатство за употреба за чекор-по-чекор инструкции и совети. Овој водич е дизајниран за ентузијасти за RC автомобили кои сакаат да го подигнат своето хоби на следното ниво. Без разлика дали сте почетник или искусен хобист, нашите лесни за следење инструкции ќе ви помогнат да го трансформирате вашиот автомобил во БАМБАЛКА за кратко време. Преземете сега и започнете!

Упатство за упатство за детски автомобил на Mercedes-Benz QY2288 со батерии

Научете како правилно да го составувате, користите и одржувате детскиот автомобил QY2288 со батерија со ова упатство за употреба. Со далечински управувач 2.4G и батерија од 12V7Ah, овој концепт EQA на Mercedes-Benz е дизајниран за деца над 36 месеци и има носивост до 25 kg. Следете ги внимателно упатствата за да му обезбедите безбедно и пријатно искуство за вашето дете.

ELECROW CrowBot BOLT Прирачник за програмиран едукативен робот за автомобили

Откријте го програмираниот едукативен робот автомобил CrowBot BOLT - забавен и интерактивен начин децата да учат за образованието во STEAM. Ова упатство за корисникот дава упатства за склопување, совети за користење и мапа за следење на CrowBot BOLT. Не е погоден за деца под 3 години.

Упатство за употреба на iRacing Mercedes-AMG GT3 2020 Racing Car

Дознајте сè за тркачкиот автомобил Mercedes-AMG GT3 2020 со ова детално упатство за употреба. Откријте ги неговите спецификации, енергетската единица, упатствата за употреба и многу повеќе. Совршен за љубителите на симпатизери на трки.

Прирачник за инструкции за електричен мини автомобил Pinghu YSA-8801 48V

Научете како да го составувате, користите, полните и одржувате YSA-8801 48V Electric Mini Car со ова сеопфатно упатство за употреба. Погоден за семејна и домашна употреба, овој мини автомобил има мотор од 48V600W и може да достигне брзина од 8-17 km/h. Следете ги внимателно упатствата за безбедна и оптимална употреба.

WRC STX-8 Прирачник за инструкции за електричен патнички автомобил 1 со 10 размери

Ова упатство за корисникот дава сеопфатни упатства за електричен туринг автомобил STX-8 1 со 10 размери, вклучувајќи безбедносни мерки на претпазливост, технички информации и потребни алатки и дополнителни елементи потребни за комплетирање. Совршен за искусни љубители на автомобили со модели RC, има прилагодлив преден и заден прст, камер и тркалце, карбонска шасија и целосен топчесто лежиште. Чувајте го прирачникот при рака и користете само оригинални резервни делови на WRC.