Упатство за користење безжичен врат за JBL TUNE 215 BT

Научете како лесно да ја користите безжичната лента за врат JBL TUNE 215 BT. Ова упатство за корисникот содржи инструкции чекор-по-чекор, поврзување со повеќе точки, технички спецификации и повеќе за да ви помогне да уживате до 16 часа музика со едно полнење.