Упатство за масажер за тело HYPERICE Venom Go

Упатството за употреба на масер за тело HYPERICE 2AWQY-VENOMGO обезбедува важни безбедносни упатства за користење на уредот, вклучувајќи предупредувања за намалување на ризикот од електричен удар и лична повреда. Прочитајте го ова упатство пред да го користите 2AWQYVENOMGO.

COMFIER CF-FE-0124 Упатство за употреба на безжичен ударен масажер за тело

Ова упатство за корисникот дава важни безбедносни мерки на претпазливост и упатства за Бежичниот ударен масажер за тело FE-0124H од COMFIER. Научете како безбедно и ефикасно да го користите безжичниот масажер CF-FE-0124 со овој информативен водич.

Упатство за употреба на breo Scalp Mini and Body Massager

Научете како да ги користите Breo Scalp Mini и Body Massager со ова упатство за употреба. Уверете се дека се преземени безбедносни мерки пред да ракувате со масажерот. Не е погоден за одредени здравствени состојби. Чувајте се подалеку од вода и следете ги упатствата за полнење.

Упатство за употреба MEDIC THERAPEUTICS 004-946 Double Barrel Total Body Massager

Откријте како безбедно и ефикасно да го користите MEDIC THERAPEUTICS 004-946 Double Barrel Total Body Massager со ова упатство за употреба. Дознајте за важните безбедносни упатства и вклучените ставки во пакетот. Чувајте се себеси и другите безбедни додека уживате во придобивките од овој моќен и разновиден масажер за тело.

Упатство за употреба HOMEDICS SP-180J-EU2 безжичен масажер за тело со два буре со полнење

Научете како да го користите SP-180J-EU2 безжичен двобарел масажер за тело со овие упатства кои лесно се следат. Овој разновиден масажер може да се користи на вратот, рамената, грбот, нозете, рацете и стапалата. Доаѓа со 3-годишна гаранција и ремени што се вадат за дополнителна удобност. Времето на полнење е 5 часа со до 2 часа користење при целосно полнење.

Упатство за масажер за тело SKG F5

Научете како да го користите масажерот за тело SKG F5 со ова сеопфатно упатство за употреба. Откријте ги неговите глави за масажа, поставките за интензитет, функциите за топла компресија и состојбата на заштита на машината. Извлечете го максимумот од вашиот F5 масажер за тело со овој водич што е лесен за следење.

Homedics HHP-110-THP масажер за тело со прирачник за совршена рачка за рачка и информации за гаранција

Овој прирачник со упатства за масерот за тело HoMedics со рачка за совршен дофат вклучува важни безбедносни информации и детали за гаранцијата. Прочитајте пред употреба за да обезбедите правилна употреба и грижа за производот. Консултирајте се со лекар пред употреба ако сте бремени или имате здравствени проблеми.