Упатство за употреба со Bluetooth Soundbar од BLAUPUNKT SBA Series

Научете како да ги максимизирате перформансите на вашата лента за звук со Bluetooth од серијата Blaupunkt SBA со ова упатство за употреба. Најдете инструкции за спарување Bluetooth, репродукција на музика, режим на радио, функција TWS и полнење. Чувајте го вашиот уред автоматски поврзан и извлечете го максимумот од SBA15_1671616006 и SBA Series Soundbar.

Упатство за употреба на BLAUPUNKT SBA20 16W Bluetooth Soundbar

Извлечете го максимумот од вашиот Blaupunkt SBA20 16W Bluetooth Soundbar со ова упатство за корисникот. Научете како да го поставите и користите вашиот SoundBar за да го подобрите вашето аудио искуство. Преземете го PDF сега.

AMPLITUDE GS-CSB201L Упатство за употреба со 2.0 канали со Bluetooth Soundbar

Научете како да ја користите звучната лента со Bluetooth 201 канали GS-CSB2.0L со вклучениот далечински управувач, кабли и адаптери. Со LED индикатори за режимот и моќност на звучниците од 100 W, оваа лента за звук нуди висококвалитетен аудио излез за режими за филм, музика и глас. Најдете совети за решавање проблеми и информации за производот во упатството за употреба.

Polar Audio CR2-X BAR Pro Premium Desktop Soundbar со упатство за употреба Bluetooth

Дознајте за безбедното користење и инсталирање на CR2-X BAR Pro Premium Desktop Soundbar со Bluetooth. Следете ги упатствата на производителот, одржувајте соодветно растојание и избегнувајте извори на топлина. Чувајте го прирачникот за идна референца. Сервисирањето треба да го врши квалификуван персонал доколку апаратот е оштетен.

Сопственик на SUPERSONIC SC-1420SB 2.0 канален Bluetooth звучник

Упатството за употреба на Bluetooth Soundbar со 1420 канали SC-2.0SB дава упатства како да ја поврзете лентата за звук со вашиот телевизор или аудио уреди преку Bluetooth или двојни AUX влезови. Дознајте за димензиите, деталите за батеријата и упатствата за користење на оваа Supersonic SoundBar.

boAt Aavante Bar Aroha 100W RMS 2.1 Channel Bluetooth Soundbar Упатство за употреба

Откријте како лесно да го користите Aavante Bar Aroha 100W RMS 2.1 канален звучник со Bluetooth. Овој сеопфатен прирачник за корисникот обезбедува чекор-по-чекор инструкции за вашиот Boat SoundBar.

Водич за брз почеток на Sony HT-SF150 Bluetooth Soundbar

Научете како да го поставите и користите Sony HT-SF150 Bluetooth Soundbar со овој водич за брз почеток. Поврзете го со вашиот телевизор со HDMI или оптички кабел и прилагодете ја јачината на звукот со далечинскиот управувач. Добијте одличен звук со излез од 120 вати. Совршен за подобрување на системот за домашна забава.

gmb аудио SPK-BT-BAR400-01 Упатство за употреба со Bluetooth Soundbar

Дознајте сè за gmb аудио SPK-BT-BAR400-01 Bluetooth Soundbar со ова сеопфатно упатство за корисникот. Добијте детални спецификации, карактеристики и упатства за кристално чисто извонредно аудио искуство со моќен бас.

Упатство за употреба на groov-e GV-SB02 50W Компактен Bluetooth Soundbar

Упатството за корисникот groov-e GV-SB02 50W Compact Bluetooth Soundbar ги опфаќа упатствата за гаранција и безбедност на производот. Регистрирајте се во рок од 30 дена за продолжена гаранција. Потребен е доказ за купување.

Упатство за корисникот groov-e GV-SB04 110W сè-во-едно Bluetooth звучна лента

Научете како правилно да го користите и да се грижите за вашата звучна лента со Bluetooth сè-во-едно groov-e GV-SB04 110W со ова упатство за корисникот. Откријте ги неговите карактеристики и функции, како и важните безбедносни мерки што треба да ги имате на ум.