Упатство за употреба на слушалки со Bluetooth Shenzhen Xiwxi Technology S22 TWS

Слушалки со Bluetooth S22 TWS CH AD S22 MFB 1. 2. 3. (/ 4. 5.S22 „QiiPhone“ S22 WatchApple WatchiPhone Siri IOS 3 21 5 LED 1 1 / 1. 2. TYPE-C 5V 1A /MF () / / 3s /MFB5 – 2 3 m 5.0mm*10 6 2 16 5 1mAh 1 mAh 55() IPX300…

поли VFOCUS2A Упатство за употреба на слушалки со Bluetooth

Слушалки со Bluetooth VFOCUS2A за симболичен публик, дублу барат не означува фаптул и опрема за електрична енергија и електроника и батерии што се користат за да се разделат. Информациите за нашите детали, посетите на plantronics.com. ru , , ; . – plantronics.com. sk Symbol preciarknutého odpadového kontajnera na kolieskach oznacuje, ze odpadové elektriké a elektronické zariadenia…

truke Yoga Power YB-11s Упатство за употреба со Bluetooth слушалки со двојна батерија

truke Yoga Power Слушалки со Bluetooth YB-11s со двојна батерија Опис на производот Добредојдовте да ги користите trüke Yoga Power – стерео Bluetooth слушалки! Овој производ го прифаќа напредното индустриско решение со еден чип, со одличен квалитет на звук и едноставно ракување, што ќе донесе различни изненадувања во вашиот живот, работа и патување. Ве однесе во прекрасниот свет на музиката. …

Упатство за употреба со Bluetooth слушалки Shenzhenshiyaannengyuankejiyouxiangongsi B45

Упатство за употреба B45 Опис на производот Ова е едноставна слушалка со Bluetooth за во уво во бизнис стил, со вграден Bluetooth Qualcomm чип што обезбедува стабилна врска за јасни гласовни повици и слушање музика. Освен тоа, има 24 часа траење на батеријата и долгото време на мирување носи поголема удобност во вашиот живот. Треба да се напомене дека…

Упатство за употреба на технологија за музички леќи Shenzhen Nine PT520 High-End Business Bluetooth слушалки

Високи деловни слушалки со Bluetooth Употреба на рачни мерки на претпазливост Не дозволувајте уредот да падне или да удри во тврд предмет, во спротивно може да предизвика гребнатини на површината, паѓање на батеријата или други хардверски оштетувања и да резултира со дефект на багажникот. За да го заштитите вашиот слух, прилагодете ја јачината на звукот соодветно и избегнувајте да ја користите долго време. Листа за пакување …

Упатство за употреба со Bluetooth слушалки HARMAN TUNE710BT

Упатство за Bluetooth слушалки HARMAN TUNE710BT ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ За сите производи: Прочитајте ги овие упатства. Чувајте ги овие упатства. Внимавајте на сите предупредувања. Следете ги сите инструкции. Чистете само со сува крпа. НЕ носете ги слушалките додека се полни. Не го инсталирајте овој апарат во близина на извори на топлина како што се радијатори, топлински регистри, шпорети или други апарати (вклучувајќи…

Упатство за употреба со Bluetooth слушалки ANATEL TUNE710BT

ВОДИЧ ЗА БРЗ СТАРТ BC TUNE710BT ШТО има во кутијата ВКЛУЧУВАЊЕ И ПОВРЗУВАЊЕ РАЧНО КОПЧЕ ЗА СПАРУВАЊЕ КОМАНДА ЗА ЖИЧНО СЛУШАЊЕ ПОВЕЌЕТОЧКИ ПОВРЗУВАЊЕ ЗА ПРЕМЕНА НА МУЗИЧКИ ИЗВОРИ ПАУЗИРАЈТЕ ЈА МУЗИКАТА НА ИЗБОР НА 2 ЕВЕЛЕН ДЕЛ. ТЕЛЕФОНСКИТЕ ПОВИКИ СЕКОГАШ ЌЕ ИМААТ ПРИОРИТЕТ. ДОКОЛКУ ЕДЕН УРЕД ИМ ИМИ ОД ОПЕГОТ НА BLUETOOTH НА напојување…

Инструкции за слушалки со Bluetooth Jabra Talk

Jabra Talk Како да го спарам мојот Jabra Talk со мојот мобилен уред? За да го спарите вашиот Jabra Talk со вашиот паметен телефон, таблет или друг мобилен уред, следете ги овие чекори. Вклучете Bluetooth на вашиот мобилен уред. Вклучете го вашиот Jabra Talk со лизгање на прекинувачот во положбата „I“. Ќе светнат и иконите. …

Инструкции за слушалки со Bluetooth Jabra Talk 15

Истакнати слушалки со Bluetooth Jabra Talk 15 Како да го спарам мојот Jabra Talk 15 со мојот мобилен уред? За да го спарите вашиот Jabra Talk 15 со вашиот паметен телефон, таблет или друг мобилен уред, следете ги овие чекори Вклучете Bluetooth на вашиот мобилен уред. Вклучете го вашиот Jabra Talk 15 со лизгање на прекинувачот на „Јас“…

Инструкции за Bluetooth слушалки KOSS BT0002

KOSS BT0002 Bluetooth слушалки Режим за откривање Bluetooth За да влезете во режимот за откривање Bluetooth, од исклучена состојба, притиснете и задржете го централното копче додека светлото не трепка црвено и сино. Изберете „koss приклучок безжичен на уредот што предава за да го спарите Bluetooth Paired кога индикаторското светло трепка сино еднаш на секои ! 5 секунди, уредот е спарен со Bluetooth. …