Honeywell Channelized Дигитален Класа А и Класа Б Двонасочни Ampлифиерс Прирачник за сопственик

Дознајте за канализираната дигитална класа А и класа Б двонасочна на Honeywell Ampлајфикатори за ERCES апликации. Овие сигнални засилувачи нудат супериорни amplification и може да се прилагоди за да ги исполни сите опсези на јавна безбедност на фреквенции. Откријте го нивниот иновативен дизајн и сигурни перформанси во предизвикувачки RF средини.