Упатство за употреба на Bat-Caddy Electric Golf Caddy

Bat-Caddy Electric Golf Caddy ВНИМАНИЕ: Ве молиме следете ги сите инструкции за склопување. Внимателно ПРОЧИТАЈТЕ ги упатствата за да ги разберете оперативните процедури ПРЕД да го ракувате со вашиот кедион. СПИСОК НА ПАКУВАЊЕ X4 Classic, X4 Sport Caddy Рамка со предно тркало 2 задни тркала (лево и десно) 1 пакет батерии (батерија, торба, кабли) 1 полнач 1 комплет за алати Работни инструкции за корисникот…

Упатство за употреба на Electric Golf Caddy од серијата Bat-Caddy X8

Упатство за употреба X8 Series X8 Pro X8 ВНИМАНИЕ: Ве молиме следете ги сите инструкции за склопување. Внимателно ПРОЧИТАЈТЕ ги упатствата за да ги разберете оперативните процедури ПРЕД да го ракувате со вашиот кедиум. СПИСОК НА ПАКУВАЊЕ X8 Pro 1 Кади Рамка 1 Тркало и игла против врвовите на едно тркало 2 задни тркала (лево и десно) 1 пакет со батерии (батерија, торба, кабли) 1 полнач 1…