anko 43141500 АВТОМАТСКИ ДИСПЕНСЕР ЗА САПУН Упатство за употреба

anko 43141500 AUTOMATIC SOAP DISPENSER Упатство за употреба Прочитајте повеќе за овој прирачник и преземете PDF:

Упатство за употреба за автоматско дозер за сапун за вечна удобност

Автоматски дозер за сапун со вечна удобност КОМПОНЕНТИ ЕКСПЛОДИРАН ДИЈАГРАМ БЕЗБЕДНОСТ (ВЕ МОЛИМЕ ПРОЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕД УПОТРЕБА) темелно проверете го уредот во целост за какви било пукнатини, чипови или оштетувања што може да предизвикаат истекување на уредот. НЕ користете го ако се открие каква било штета. Користете го овој уред само во согласност со упатствата дадени во оваа…

BASETech 2348566 Упатство за автоматско диспензерот за сапун

Упатства за употреба Автоматски диспензер за сапун, бел артикл бр. 2348566 Наменета употреба Производот е автоматски диспензер за сапун на батерии. Наменет е само за внатрешна употреба. Во сите околности мора да се избегнува контакт со влага. Заради безбедност и одобрување, не смеете да го обновувате и/или менувате овој производ. Доколку го користите производот за…

Упатство за употреба на автоматско дозер за сапун WINCO SDAL-1W

WINCO SDAL-1W Упатство за употреба за автоматско дозер за сапун ПРЕПОРАЧАНО: ПОРАДИ ВАРИЈАЦИЈАТА НА ДЕБЕЛИНАТА НА ТЕЧНИ/ГЕЛ САПУН, МОЖЕБИ ЌЕ ТРЕБА ДА СЕ ГРУНДИРА ПУМПАТА НА ДИСЕНЗЕРОТ ЗА ДА СЕ ЗАПОЧНИ: со извадена контејнерот од единицата и наполнете го капачето. Потоа притиснете ја пумпата РАКА приближно 5 пати додека не излезе сапун. Инсталирајте контејнер во…

Homedics MYB-W10 автоматски диспензерот за сапун со упатство за обука за песна и информации за гаранција

Автоматски диспензер за сапун со песна за обука MYB-W10 Упатство за употреба и информации за гаранцијата 1 година ограничена гаранција Честитки! Ви благодариме што го купивте автоматскиот диспензер за сапун MyBaby by Homedics. Автоматскиот диспензер за сапун ќе ја вклучи имагинацијата на вашето дете додека ќе им помогне да научат правилна техника за миење раце. Карактеристики: Работи со секаков вид течен сапун за раце…