Прирачник за употреба на COMFIER BD-2205 за биде додаток за тоалетно седиште

Научете како лесно да го инсталирате COMFIER BD-2205 биде додатокот за тоалетно седиште со овие чекор-по-чекор инструкции. Нема потреба од струја или батерии! Ги вклучува сите потребни делови и алатки за инсталација. Двојни млазници со самочистење и прилагодлив притисок на водата. Совршено за надградба на вашето тоалетно седиште.

COMFIER BD-2202 Додаток за биде за тоалетни инструкции

Научете како лесно да го инсталирате и користите додатокот за биде COMFIER BD-2202 за тоалетни седишта. Следете ги упатствата чекор-по-чекор и решавајте ги сите проблеми. Откријте ги имињата и функциите на додатоците како што се кружни држачи за монтирање, адаптер и флексибилно црево. Имајте на ум корисни совети за инсталација и информации за гаранцијата.