Упатство за корисникот JBL REFLECT AERO Вистински безжични слушалки за поништување шум

JBL REFLECT AERO Вистински безжични слушалки за поништување шум ШТО има ВО АПЛИКАЦИЈАТА КУТИЈА како да се носи Прв пат се користи напојување и се поврзе ДВОЈНО ПОВРЗУВАЊЕ + СИНКОНТРОЛИ НА ПОВЕЌЕ ТОЧКИ ЗА ВРСКА Автоматска репродукција/пауза КОНТРОЛА Направете повеќе во движење. Кажете „Ok Google“ на…

Упатство за корисникот JBL JBREFLCTAERU Reflect Aero True безжични слушалки за поништување шум

TRUE WIRELESS NOISE CANCELLING ACTIVE EARBUDS REFLECTAERO ANC RUGGED ANC (RBA) JBREFLCTAERU Reflect Aero True Wireless Noise Cancelling Headphones IP68 TRUE ADAPTIVE NOISE CANCELLING PERFECT CALLS VOICE PROMPTS MESSAGES VOCAUX SPRACHANSAGEN   The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by HARMAN International …