Упатство за употреба безжични слушалки JBL BAR21SUBMK2

Безжични слушалки JBL BAR21SUBMK2 Преземете ја целосната гарантна картичка и безбедносни информации и други корисни информации од нашата webсајт: www.jbl.com/warrantyandsafetybooks ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА За сите производи Прочитајте ги овие упатства. Чувајте ги овие упатства. Внимавајте на сите предупредувања. Следете ги сите инструкции. Чистете само со сува крпа. Не блокирајте ги отворите за вентилација. Инсталирајте го овој апарат во согласност со…

JBL MK2 Bar 2.1 Упатство за користење на длабок бас

JBL MK2 Bar 2.1 Deep Bass Пред да го користите овој производ, внимателно прочитајте го безбедносниот лист. Што има во кутијата Количеството на кабелот за напојување и типот на приклучокот се разликуваат во зависност од регионите МОЌНОСТ Сабвуферот и лентата за звук ќе се спарат автоматски кога и двете се напојуваат Општа спецификација: Модел: Бар 2.1 (Единица за звучна лента), лента 2.1 SUB (сабвуфер…