anko Инструкции за комплет за украси за божиќни занаети DIY Macrame

Упатството за комплет за украси за божиќни занаети DIY вклучува: 2 x дрвени прстени 3 x дрвени мониста 1 x 14 m макраме Забелешка: Погледнете ги дијаграмите за јазли на задната страна за инструкции како да ги изведувате јазлите. Потребно за ремен со прстен од мониста: > 1x 175cm макраме кабел > 3 x 29cm макраме кабел > 1x5cm дрвен…

anko 43021369 Упатство за комплет за вкрстено шиење

anko 43021369 Комплет со вкрстени шевови Комплет со вкрстени шевови СОДРЖИНА 1 x панделки 1 x рамка за везови 1 x блато фил 2 x тапи метални игли 4 x шари со вкрстени шевови 6 x конци за вез 7 x филц чаршафи Совет: бод со должина од приближно 50 cm . Започнете со шиење во горниот агол…

anko CF-6302RNC Упатство за безжичен шиатсу масажер

anko CF-6302RNC Безжичен шиатсу масажер Модел бр.: CF-6302RNC Rev 5 Забелешка: Спецификациите и/или компонентите на овој апарат се предмет на промена без претходна најава. ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УПАТСТВА ЗА ИДНИ РЕФЕРЕНТНИ Предупредувања Препорачуваме да се консултирате со вашиот лекар пред да го користите масажерот, особено ако имате здравствени проблеми. Пред да го користите овој апарат, прочитајте и…

anko E97V Full HD Упатство за користење на надворешна камера за Wi-Fi

anko E97V Full HD Wi-Fi надворешна камера Добредојдовте, Ви благодариме што ја избравте нашата паметна камера, започнувањето е лесно. Што е вклучено Детали за производот Подготовка за поврзување Важно е вашиот телефон да е поврзан на Wi-Fi од 2.4 Ghz, а не на мрежата од 5 GHz. За да потврдите дека вашиот мобилен уред е поставен на Wi-Fi мрежа од 2.4 Ghz, навигирајте…

anko 42929710 Low Voltage 240 Wire Spray String Lights Упатство за употреба

anko 42929710 Low Voltage 240 жичени светла за прскање Овие упатства се за ваша безбедност. Ве молиме прочитајте ги темелно пред употреба и чувајте ги за идна референца. Пред да започнете Одлучете за соодветна локација за вашиот производ (видете ги упатствата за инсталација подолу). Ако се сомневате во инсталирањето на овој производ, консултирајте се со квалификуван електричар. …

Прирачник за инструкции anko Kit43015474 8 Piece Crystal Growing Rainbow

Комплет виножито за одгледување кристали 3+години СОДРЖИНА: I x виножито малтер 1 x 150 g кристален прав 1 x дрвен стап 1 x четка 4 x 0.5 g прашок за боја СОВЕТИ: Ако садот е премногу голем, вашиот кристален прав нема да стане кристал. Проверете дали гипсот виножито е целосно потопен. Во текот на ноќта, процес наречен…

anko 43117123 Инструкции за кујнска вага

anko 43117123 Кујнска вага СОВЕТИ ЗА УПОТРЕБА И НЕГА Исчистете ја вагата со малку damp крпа. НЕ потопувајте ја вагата во вода и НЕ користете хемиски/корозивно средство за чистење. Чувајте ја вагата на ладно и суво место. Сите пластични делови треба да се исчистат веднаш по контакт со масти, зачини, оцет и храна со силен вкус/обоена храна. (Избегнувајте контакт со киселини…

anko DF-2021114FTL Low Voltage 4FT Упатство за надувување Оревокршач

anko DF-2021114FTL Low Voltagд 4FT Оревокршачка надувување НИСКИ ВОЛTAGE 4FT Оревокршачка надувување Овие упатства се за ваша безбедност. Ве молиме прочитајте ги темелно пред употреба и чувајте ги за идна референца. Пред да започнете Одлучете за соодветна локација за вашиот производ (видете ги упатствата за инсталација подолу). Ако се сомневате во инсталирањето на овој производ, консултирајте се со…

anko 43070367 70 LED бисерни светла Asst инструкции

anko 43070367 70 LED бисерни светла Asst Овие упатства се за ваша безбедност. Ве молиме прочитајте ги темелно пред употреба и чувајте ги за идна референца. Пред да започнете Одлучете за соодветна локација за вашиот производ (видете ги упатствата за инсталација подолу). Ако се сомневате во инсталирањето на овој производ, консултирајте се со квалификуван електричар. Инсталација…

anko 43069736 Low Voltage 250 LED повеќебојни светла со жици Инструкции

250 LED ПОВЕЌЕ ОБОЕНИ СВЕТЛА ЗА НУКА Овие упатства се за ваша безбедност. Ве молиме прочитајте ги темелно пред употреба и чувајте ги за идна референца. Пред да започнете Одлучете за соодветна локација за вашиот производ (видете ги упатствата за инсталација подолу). Ако се сомневате дека го слушате овој производ. консултирајте се со квалификуван електричар. Инсталација и…