Упатство за корисникот на PAKITE 813 Wireless HD Extender

Откријте ги карактеристиките и упатствата за поставување за 813 Wireless HD Extender. Ова сеопфатно упатство за корисникот обезбедува информации за опсегот, видео стриминг и поддржаните уреди како што се компјутери, проектори и PS4. Уживајте во пренос на видео со целосна HD 1080p со опсег од 196FT.

AND SIM7080 Breakout Board Упатство за употреба

Научете како да ја користите SIM7080 Breakout Board со ова упатство за корисникот. Откријте ги неговите карактеристики, интерфејси и упатства за контрола преку AT Command. Поддржува LTE CAT-M1 и NB-IoT.

Упатство за таванот и ѕидното осветлување на серијата BUTTON

Упатството за употреба на таванот и ѕидното светло од серијата BUTTON дава упатства за инсталација за моделите BUTTON 60 и BUTTON 90. Научете како да го монтирате, поврзувате и негувате овој дизајнерски светилник. Контактирајте и за поддршка.

AND GC Series Counting Scales User Manual

Откријте ги ефикасните и прецизни решенија за броење понудени од вагите за броење од серијата A&D GC. Со повеќекратни дисплеи и интуитивни карактеристики, овие ваги се совршени за различни апликации за броење. Дознајте повеќе за вагите за броење од серијата GC, вклучувајќи ги опциите за поставување тежина на единицата и големата внатрешна меморија за складирање податоци, во ова сеопфатно упатство за употреба.

Сопственик на професионални апарати за мерење на крвен притисок AND UM-212BLE UM-Series

Најдете точни и доверливи монитори за крвен притисок со професионалните монитори за крвен притисок од серијата UM-212BLE UM. Овие уреди со овозможен Bluetooth имаат повеќе функции за мерење, голем LCD дисплеј и батерија што се полни. Идеални за медицински локации, овие монитори нудат прецизни отчитувања и доаѓаат со различни големини на манжетните. Добијте мерења од професионален степен со леснотија.

AND LC4212 Series Bar Type Load Cell Прирачник за инструкции

Прирачникот LC4212 Series Bar Type Load Cell дава упатства за инсталација и употреба за оваа издржлива, водоотпорна оптоварена ќелија. Научете како да прикачувате платформи, да ракувате со кабли и да ги зацврстите единиците за оптоварување за точни мерења. Идеална за вага на платформи и вага за палети, серијата LC4212 ја елиминира потребата за работа на темелите за време на инсталацијата. Обезбедете соодветни барања за инсталација и одржувајте ги перформансите со текот на времето со оваа сигурна оптоварена ќелија.

AND UT-302 Premium Ear Thermometer Instruction

Научете како правилно да го користите UT-302 Premium термометарот за уво со ова упатство. Дизајниран за безбедно, прецизно и брзо отчитување на температурата, овој деликатен електронски уред е совршен за возрасни и деца. Следете ги мерките на претпазливост и упатствата за чистење наведени во ова упатство за оптимална употреба.

Упатство за корисникот за безжична тастатура и глушец Dell KM7321W

Упатството за корисникот за безжична тастатура и глушец Dell KM7321W дава сеопфатни упатства за користење на овој модел. Извлечете го максимумот од вашиот уред со овој детален водич. Симни сега.

Упатство за компаратор на маса на AND MC Series

Научете како да ракувате со компараторите за маса MC-1000 и MC-6100 со упатството за употреба од компанијата A&D. Следете ги упатствата чекор-по-чекор за основно мерење, прилагодување на одговорот и избор на функција. Обезбедете точни мерења со функцијата за самопроверка. Добијте информации и спецификации за производот.

1Mii RT5066 Прирачник за безжичен аудио предавател на ресивер

Упатството за употреба на сет за безжичен аудио предавател RT5066 обезбедува упатства за користење на предавателот напојуван од 2.4 GHz за испраќање звук од телевизор, звучник, лента за звук, стерео, сабвуфер или RCA до ресиверот со долго и мало задоцнување до опсег до 320 FT . Компатибилен со B09MCGQ8S2 и B0BX3876MG, овој приемник со аудио предавател поставен од 1Mii е одлично решение за безжичен аудио пренос.