SEALEY AK48 3-Way Fill 2-way Operating Heavy-Duty Grease Gun Instruction

AK48 3-насочен пиштол за маснотии за полнење со 2 насоки, Работен со тешка работа, пиштол за маснотии со 3-насочен 2-насочен пиштол за маснотии што работи со ТЕШКИ ДЕЛ МОДЕЛ БР: AK48 Ви благодариме што купивте производ на Sealey. Произведен по високи стандарди, овој производ, доколку се користи според овие упатства и правилно се одржува, ќе ви даде години без проблеми. ВАЖНО: ВНИМАТЕЛНО ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ОВИЕ УПАТСТВА. …