Упатство за корисникот AJAX AJ-REX-W ReX Intelligent Range Extender

Упатство за употреба на ReX Ажурирано на 20 јануари 2021 година ReX е продолжувач на опсегот на комуникациски сигнали што го проширува опсегот на радио комуникација на уредите Ajax опремени со центар до 2 пати. Развиено само за внатрешна употреба. Има вградено тampе отпорен и е опремен со батерија која обезбедува до 35 часа…

Упатство за употреба на AJAX 20354 MultiTransmitter Module

Упатство за корисникот MulTransmitter Ажурирање на 29.2020 година MultiTransmitter е интегративен модул со 18 жичени зони за поврзување детектори од трети страни со безбедносниот систем Ajax. За заштита од расклопување, MultiTransmitter е опремен со два тampерс. Се напојува од електричната мрежа 100-240 V AC, а може да работи и на резервна батерија од 12 V. Може …

Корисничко упатство за безжичен далечински управувач на AJAX AJ-RELAY

Упатството за употреба на реле е ажурирано на 27 јануари 2021 година Релето е безжичен, низок волуменtagе реле со контакти без потенцијал (суви). Користете реле за далечинско вклучување/исклучување на уредите напојувани од извор од 7-24 V DC. Релето може да работи и во пулсен и во бистабилен режим. Уредот комуницира со центар преку радио протокол на Jeweller. На повидок,…

Упатство за користење безжичен детектор за движење AJAX MotionProtect 9NA

Водич за брз почеток на безжичен детектор за движење AJAX MotionProtect 9NA Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Детектор за движење MotionProtect е безжичен детектор за движење. MotionProtect детектира движење на растојание до 39 стапки и има имунитет за домашни миленици. Сензор PIR сензор Растојание за откривање движење нагоре…

Упатство за користење на AJAX 9NA KeyPad Plus

Упатство за корисникот AJAX 9NA KeyPad Plus Водич за брз почеток Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Тастатура на допир KeyPad Plus е безжична тастатура на допир што поддржува картички за близина и tags. Спецификација Тип на сензор Капацитивен ТampЗаштита е Да Заштита од погодување на лозинка Да Опсег на фреквенции 905-926.5 MHz…

Корисничко упатство за интелигентна безбедносна контролна табла AJAX Hub 2

Име на моделот: https://ajax.systems/support/hub-2 Водич за брз старт на Ajax Hub 2 (9NA) Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Безбедносна контролна табла Интелигентната контролна табла Hub 2 е клучен елемент на безбедносниот систем Ajax. Уредот ја следи работата на сите детектори на Ајакс и веднаш…

Упатство за употреба со двокатна улична сирена AJAX 9NA

AJAX 9NA Улична сирена двокатна Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Надворешна сирена StreetSiren е безжична сирена на отворено. Известува за аларм со силен звук и силно позадинско осветлување. Сирената располага со терминали за контакт за надворешно напојување. Вид на известување Акустична…

Упатство за употреба на детектор за имуно движење на миленичиња AJAX 9NA MotionProtect Plus

AJAX 9NA MotionProtect Plus Имунолошки детектор за движење на домашни миленици Ajax MotionProtect Plus Водич за брз почеток Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Безжичен детектор за движење со микробранови сензор MotionProtect Plus детектира движење на растојание до 39 стапки, ги филтрира термичките пречки и го карактеризира имунитетот за домашни миленици. …

Упатство за употреба на тастатурата AJAX 9NA

Тастатура AJAX 9NA Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Тастатура на допир Тастатурата е безжична тастатура на допир за управување со безбедносните режими на системот Ajax. Тастатурата има копче за паника и поддржува лични/присилни шифри. Тип на сензор Капацитивен Тamper заштита Да Заштита од погодување на лозинка Да Фреквенција…

Корисничко упатство за AJAX 9NA HomeSiren

Водич за брз старт на AJAX 9NA HomeSiren Пред да го користите уредот, силно препорачуваме повторноviewвнесување на Упатството за употреба на webсајт. Име на производ: Внатрешна сирена HomeSiren е безжична внатрешна сирена со конектор за надворешна LED диода. Вид на известување Акустична и LED јачина на известување за звук 81 – 105 dB на растојание од 3…