Упатство за употреба на Apple Airpods Pro With Magsafe Charging Case

Apple Airpods Pro со футрола за полнење Magsafe Повлечете нагоре или надолу за да ја прилагодите јачината на звукот. Притиснете и задржете. Префрлете се помеѓу режимот за активно поништување шум и режим на транспарентност. Аудио контроли во Контролен центар. Повлечете надолу од горниот десен агол за да го отворите Контролниот центар. Допрете и задржете ја јачината на звукот за да ги видите опциите за аудио. Поврзете се со iPhone или iPad. Поврзете се на Wi-Fi…