Подлога за полнење Mous A669 со инструкции за MagSafe

Научете како безбедно и правилно да ја користите подлогата за полнење Mous A669 со MagSafe® во ова упатство за употреба. Обезбедете компатибилност и избегнувајте мешање со метални предмети за оптимални перформанси на полнење. Вклучува подлога за полнење и USB-C кабел.