Инструкции за паметен далечински управувач на SAMSUNG RMCSPB1SP1

Паметниот далечински управувач на Samsung (напојување) Притиснете за да го вклучите или исклучите проекторот. (Гласовен асистент) Го извршува гласовниот асистент. Притиснете и задржете го копчето, кажете команда, а потоа отпуштете го копчето за да се активира Гласовниот асистент. • Јазиците и функциите на поддржаниот Гласовен асистент може да се разликуваат според географскиот регион. Чувајте го далечинското повеќе од 0.6 инчи…