Инструкции за монтирање за полнење компатибилно со Mous A-555 MagSafe

Научете како безбедно да го користите MagSafe® компатибилниот држач за полнење (модели A-532, A-554, A-555) со оваа брошура со упатства. Влезот се движи од 5V-3A до 12-V1.67A, а излезот се движи од 5W до 15W. Совршен за употреба во вашиот автомобил или на рамна површина. FCC ID: 2AN72-A532, IC: 26279-A532.