Водич за инсталирање на SUNFORCE 82193 Solar Motion Activated Security Light

SUNFORCE 82193 Упатство за инсталирање на безбедносно светло со активирано соларно движење * Да се ​​користи за монтажа на вообичаени површини како што се дрво, drywall, тула, итн. За какви било други опции за монтирање, посетете ја вашата локална продавница за хардвер. ВАЖНО, ЗАДРЖИ ЗА ИДНА РЕФЕРЕНЦИЈА: ПРОЧИТАЈ ВНИМАТЕЛНО Прашања, проблеми, делови што недостасуваат? За помош при монтажа или инструкција, делови и клиент…