Водич за инсталација на напојување SloanLED 100L1 24 VDC

Водич за инсталирање на напојување 100L1 24 VDC 1. Потребни алатки: стриптизери за жица, вежба и шрафцигер. 2. Потребни материјали: цевковод и електрично куќиште за напојување (ако не е поставено на знак направен од материјал со ознака на куќиштето), завртки со глава за тавче #8, PLTC кабел со листа на UL, приклучоци за електрична жица на списокот UL (на пр., жичани навртки), силикон . Европа: Електрични…