Сопственик на Apple mobilebeacon iPad Mini

Научете како да го искористите максимумот од вашиот iPad Mini (6-та генерација, 256 GB) со овој сеопфатен референтен водич. Откријте ги неговите моќни карактеристики, како што се чипот A15 Bionic, напредните камери и Touch ID и добијте совети како да користите додатоци како Apple Pencil и Magic Keyboard. Совршен за работа на далечина, учење на далечина и за да останете поврзани со саканите.