Упатство за употреба на паметен часовник LOL SURPRISE 576303

Откријте го LOL изненадувањето! Упатство за корисникот Smartwatch & Camera 2.0 за моделите со броеви 576303 и 576310. Научете како да комуницирате со Sprints, да ги приспособите модата на Diva и да ги истражувате неговите карактеристики. Достапно на англиски, шпански, француски, холандски, германски, италијански и полски јазик.