Harley Benton 521996 Упатство за употреба на педалата со ефект на двоен агент

Научете како безбедно да ракувате со педалата за двоен ефект на Harley Benton 521996 со овој водич за брз почеток. Карактеристиките вклучуваат LED ножни прекинувачи и истовремена употреба на модулите за ефект A и B. Совршени за љубителите на електрична гитара.